We geven boeken weg!

We geven boeken weg!

Begrijp ons niet verkeerd: Bananafish is dol op mooie boekhandels. Als je dus een boek van ons wilt kopen, trek dan vooral richting jouw favoriete boekhandel om het daar aan te schaffen. Maar het kan natuurlijk zijn dat dat even niet lukt of uitkomt. Voor die gevallen hebben we een back-up: een webwinkel. Daar vind je altijd al onze boeken. Verzending is gratis bij een bestelling van minimaal €15 (Nederland; anders €4,-) of €30 (België; anders €9).

In de webwinkel  zijn ook de prachtige, met de hand in linnen gebonden luxe edities, mét leeslint, van al onze titels te bemachtigen. In het geval van Taqwacore (zolang de buitengewoon beperkte voimage1orraad strekt) zelfs gesigneerd en geïllustreerd door auteur Michael Muhammad Knight.

En er worden boeken weggegeven. Het boek Vreemd genoeg, waarin de eerste acht titels van Bananafish uitgebreid worden geïntroduceerd aan de hand van leesfragmenten, inleidingen, secundaire literatuur en beeldmateriaal, kun je er gratis bestellen. Hou wel rekening met de verzendkosten als je verder geen boeken in je mandje gooit.